LI-639208203EF7C
top of page

LED Displays

Indoor en outdoor LED schermen

De indoor en outdoor LED-displays van AV 10 zorgen voor een visuele sensatie. De inzet van de nieuwste generatie LED-displays met zeer hoge lichtopbrengst, garandeert vele jaren een uitstekende beeldkwaliteit voor zowel binnen als ook buiten toepassingen. De LED schermen maken het mogelijk om op eenvoudige wijze opvallende full colour video’s, animaties, teksten en afbeeldingen te tonen. Dit maakt het display zeer geschikt voor diverse toepassingen, zoals binnen- en buitenreclame, visuele ondersteuning bij evenementen en informatieverstrekking aan bezoekers en passanten.
Voor buitentoepassingen is zonlicht altijd het grootste obstakel waardoor digitale beelden onzichtbaar worden. LED-screens hebben echter een veel hogere lichtopbrengst dan normale displays, zoals lcd en plasma. Hierdoor kan de invloed van zonlicht worden verwaarloosd en mag een LED-display worden betiteld als het ideale outdoor medium voor het overbrengen van uw boodschap.

 

LED voetbalboarding

Het voetbalboardingsysteem van AV 10 wint aan populariteit vanwege de vele commerciële voordelen.


De LED-boarding biedt flexibiliteit wat betreft het indelen van de reclameruimte. Op eenvoudige wijze kunnen opvallende full colour video’s, animaties, teksten en afbeeldingen live worden getoond aan het publiek. Naast de advertentieruimte kan de LED-boarding ook worden toegepast voor clubbranding en verhuur. De AV 10 boarding is dan ook afgewerkt met rubber om grote klappen te absorberen en heeft een speciale standaard voor een stabiele plaatsing in elke gewenste openingshoek. Dankzij de vaste slotposities zijn de displays eenvoudig uit te lijnen en ook te gebruiken als verhuurmodules.

Deze vorm van communiceren is een bewezen investering die omzet verhogend werkt met name door de ongelimiteerde commercialruimte en besparing op terugkomende drukkosten. Daarnaast zijn de digitale beelden veel beter zichtbaar door de hoge lichtopbrengst en is de attentiewaarde vele malen hoger.
Wilt u meer weten over de werking en mogelijkheden van AV 10 LED-displays? Neem contact met ons op!

bottom of page